Elektronisch (UBL-)factureren voor ondernemers

Uw verkoopfacturen met één druk op de knop elektronisch versturen naar uw klanten. Die deze facturen vervolgens direct kunnen verwerken zonder handmatige invoer. Dat geldt natuurlijk ook voor uw eigen inkoopfacturen als u overgaat op e-factureren in UBL (Universal Business Language). Dat levert u, uw klanten en leveranciers tijdwinst op en voorkomt fouten. Zelfs als uw relaties een ander softwarepakket gebruiken, kunnen wij deze facturen verwerken. Enige voorwaarde is de mogelijkheid om facturen aan te kunnen maken in UBL-formaat.

Over eVerbinding
eVerbinding automatiseert op een veilige manier gegevensuitwisseling tussen financiële pakketten. Dit gaat via een online platform waarop je je financiële softwarepakketten kunnen aansluiten. We vertalen eigenlijk alle informatie, verstuurd vanuit een boekhoudprogramma naar een juiste verwerking bij de ontvanger. Dit betekent dat inkomende facturen automatisch en foutloos in je financiële softwarepakket terechtkomen. Je hoeft dus niets over te typen. Hiermee voorkom je invoerfouten en bespaar je veel tijd en geld op de administratie.

eVerbinding is een ‘cloud’ oplossing. Je kunt het eVerbinding platform altijd en overal benaderen, er is geen installatie nodig en je documenten staan altijd veilig opgeslagen op onze server. Het enige wat nodig is om eVerbinding te kunnen gebruiken, is een account op eVerbinding, welke u via hun website kunt registreren.

Met softwarepakketten van onder andere MUIS software kunt u worden aangesloten op eVerbinding.

Geen financieel softwarepakket?
Heb je geen financiële software, maar wil je wel e-factureren? Dat kan: op ons platform kun je digitale facturen ontvangen, maar ook gemakkelijk facturen in eigen huisstijl opstellen en verzenden. eVerbinding bied ook de mogelijkheid om je accountant te machtigen. Op deze manier ontvangt de accountant de facturen automatisch in het financiële softwarepakket, de ‘schoenendoos’ is dus niet meer nodig.

Veilig e-factureren
eVerbinding is aangesloten bij Simplerinvoicing, een stelsel van afspraken tussen e- facturatienetwerken/billing service providers, waaronder eVerbinding. Dit netwerk wordt officieel erkend door de Nederlandse overheid en zorgt voor het veilig uitwisselen van financiële documenten naar alle gebruikers van dit netwerk Ook grote service providers zijn vertegenwoordigd in dit netwerk waaronder Basware, Anarchon en FiNBOX (gebruikt door bedrijven als SITA, KPN en Heineken).

Kosten
eVerbinding heeft geen licentie- of abonnementskosten. Je betaalt alleen voor het daadwerkelijke gebruik. Inkomende facturen in het eVerbinding platform zijn gratis. Als de factuur terechtkomt in de financiële software van jezelf of van de ontvanger, betaal je € 0,10 tot maximaal € 0,30 per factuur.

Voordelen van eVerbinding

  • facturen komen altijd veilig aan bij de juiste persoon
  • geen papieren rompslomp en geen vertragingen door de post
  • mogelijkheid tot het koppelen van je financiële softwarepakket
  • lagere kosten door automatische boeking, verzending en controle
  • altijd inzicht in je actuele financiële situatie
  • betere samenwerking met je intermediair