Onze klanten

Fred Voogel, General Manager bij DESTACO Benelux BV.
www.destaco.com

Lex verzorgt al bijna 25 jaar naar onze tevredenheid onze bedrijfsadministratie. Daarbij verzorgt hij ook de rapportage aan ons hoofdkantoor in de USA. In al die jaren hebben wij hem leren kennen als een accurate en betrouwbare partner voor ons bedrijf. Ook voor andere administratieve, c.q. zakelijke adviezen zijn wij bij hem aan het juiste adres. Wij hopen nog vele jaren van zijn diensten gebruik te mogen maken.

 

Edwin de Kwaadsteniet, eigenaar Stadskapper in Monnickendam, en Member Creative Team Europe.
www.stadskapper.nl
“Ordelman Administraties is al vele jaren een zeer goede “sparrings” partner voor ons bedrijf. Door hun professionaliteit, kennis , snelle en accurate manier van handelen, hebben wij een stabiele groei kunnen doormaken”

Paula Rensen, medewerkster Financiën en Beheer, Sociaal Cultureel Centrum de Bolder in Monnickendam.
www.debolder.com
“Wij werken al jaren met Lex samen omdat hij de jaarlijkse controle en jaarrekening van De Bolder verzorgt. Tijdens onze gesprekken weet hij signalen goed op te pakken en voorziet hij ons gevraagd en ongevraagd van waardevolle adviezen. Hij denkt met ons mee zonder dat de meter direct gaat lopen. Al met al levert hij ons een prima prijs-kwaliteitverhouding”

Raymond & Barbara Niemantsverdriet, eigenaren van Geboortekleed.nl en Van Shirtje tot Shirtje.nl
www.vanshirtjetotshirtje.nl
www.geboortekleed.nl
www.alleenvoormij.eu
“Sinds de oprichting van Geboortekleed in 2004 zijn wij klant bij Ordelman. Altijd tot volle tevredenheid geholpen. Lex Ordelman weet zakelijke kennis prima te combineren met humor en persoonlijke aandacht: heel prettig, zeker voor kleinere bedrijfjes zoals wij. Ga zo door!”

Antonie Merks directeur van Avanzar IT in Amsterdam
www.avanzar.nl
Sinds ik in 2006 met mijn onderneming ben gestart, werk ik samen met Lex en zijn team. Ze staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen en reageren adequaat op een belletje of e-mail. Omdat ze het werk altijd zeer professioneel en zorgvuldig uitvoeren, kan ik me met een gerust hart bezighouden met mijn bedrijf en vertrouwen op de diensten van Ordelman Administraties.

Rade Bjelica, eigenaar van Il Mediterrano.nl in Uithoorn
“Wij hebben Lex Ordelman leren kennen als een betrouwbare en zeer betrokken adviseur, die van een enorm belang is geweest bij de soepele en succesvolle start van ons online-restaurant. Bij Ordelman Administraties handelen ze snel en denken met ons mee met praktische antwoorden op al onze vragen”.

Kemo Causevic, mede-eigenaar van pizzeria Dolce Vita in Volendam
“Wij zien de diensten van Ordelman Administraties als een van de essentiële pijlers van ons groeiende bedrijf sinds de start in 2002. Sindsdien kon ons bedrijf groeien van een klein restaurant tot een multifunctioneel restaurant met bovengelegen appartementencomplex. De tijdige signaleringen en administratieve assistentie hebben wij als zeer prettig ervaren en geeft ons een welkom gevoel. Door hun snelle en adequate reakties verdienen zij onze welverdiende pluim”.

Drs. G. Jaworsky, eigenaar van Waterland English School in Purmerend
www.waterlandenglishschool.nl
Lex Ordelman ondersteunt mijn organisatie vanaf het begin (1994). Mijn administratie is bij hem in veilige handen. Zijn professionele aanpak, nauwkeurigheid en advies waardeer ik al jaren. Het team van Ordelman Administraties denkt met mij mee en geeft me volledig vertrouwen.
Dank je wel, Lex en je team!